Τρόποι Αποστολής


Η εταιρία ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΠΕ αποστέλλει τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τροπους μεταφοράς (courier, ταχυδρομείο,μεταφορικές εταιρίες) καί εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης.

 Ο χρόνος αποστολής των προϊόντων ορίζεται από μία (1) έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο και τον τρόπο αποστολής των προϊόντων και εφόσον υπάρχει απόθεμα στους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρίας. Σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας θα υπάρχει ενημέρωση του καταναλωτή μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας από εκπρόσωπο της εταιρίας για τον τρόπο διεκπεραίωσης της παραγγελίας.

 

Για τις παραγγελίες εντός δήμου Αθηνών προϊόντων με κόστος έως 90€ το κόστος αποστολής είναι 5€.  Για τις μεν παραγγελίες εντός δήμου Αθηνών που ξεπερνούν τα 90€ ανεξαρτήτου τεμαχίων η αποστολή γίνεται με κόστος 10€. Για τις παραγγελίες προϊόντων (κλιματιστικά, κουζίνες και φούρνοι, πλυντήρια πιάτων και ρούχων, στεγνωτήρια ρούχων, ψυγεία, αποροφητήρες) εντός της περιφερειακής ενότητας Δυτικής Αττικής (Φυλή, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Πέραμα, Μάνδρα, Μέγαρα, Αλεποχώρι) και Ανατολικής Αττικής (Αυλώνα, Καπανδρίτι, Άγ.Στέφανος, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη,Λαύριο, Σούνιο,Βουλιαγμένη, Λαγονήσι) το κόστος είναι 30€. Για τις δε παραγγελίες με κόστος κάτω από 150 εντός της περιφερειακής ενότητας Δυτικής και Ανατολικής Αττικής η αποστολή γίνεται με κόστος 10€. Για τις παραγγελίες εκτός νομού Αττικής, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της μεταφορικής εταιρείας που θα καθοριστεί έπειτα από (τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία επικυρώνεται με ηλεκτρονική επικοινωνία), μεταξύ της εταιρείας και του πελάτη. Για την παραλαβή της παραγγελίας από τους χώρους των καταστημάτων ή τις αποθήκες μας δεν υπάρχει κανένα κόστος επιβάρυνσης.

 

Τα εμπορεύματα παραδίδονται στο ισόγειο της εκάστοτε διεύθυνσης που θα οριστεί από τον πελάτη και η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να τα μεταφέρει σε όροφο, υπόγειο κλπ. Αντίθετα ο πελάτης έχει υποχρέωση εφόσον το παραλάβει στο ισόγειο, να το μεταφέρει με δικά του μέσα στην θέση προορισμού που επιθυμεί. Εάν ο πελάτης επιθυμεί την μεταφορά των προϊόντων σε όροφο, εφόσον το επιθυμεί μπορεί να επιλέξει υπηρεσία μεταφοράς μέσω γερανού και το κόστος καθορίζεται από τον τόπο, τον όροφο και την ποσότητα των προϊόντων, πάντα σε συνεργασία (τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία επικυρώνεται με ηλεκτρονική επικοινωνία) με τον πελάτη, το οποίο και επιβαρύνεται ο ίδιος.

 

Το κόστος αποστολής προϊόντων εκτός Αθηνών θα καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης μέσω e-mail ή τηλεφωνικής επικοινωνίας από εκπρόσωπο της ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΠΕ.

 

Σε όλες των περιπτώσεων παραδόσεις απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, με εξαίρεση τις παραδόσεις προϊόντων που η εξόφληση τους γίνεται με αντικαταβολή

 

Κανένα προιόν δεν δεσμεύετε χωρίς ονομαστική παραγγελία.

 Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.